Üdvözöljük oldalunkon Vörösmarty Miskolc - Megújultunk   Click to listen highlighted text! Üdvözöljük oldalunkon Vörösmarty Miskolc - Megújultunk Powered By GSpeech

VorosmartyLogo

 VÖRÖSMARTY MIHÁLY KATOLIKUS

ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

"Mi dolgunk a világon? küzdeni

Erőnk szerint a legnemesbekért."

 • Üdvözöljük megújult honlapunkon!
  Üdvözöljük megújult honlapunkon!
 • Gyermekeket nevelünk-oktatunk...
  Gyermekeket nevelünk-oktatunk...
 • ...ügyelünk testi egészségükre,...
  ...ügyelünk testi egészségükre,...
 • gondot viselünk szellemi épségükre...
  gondot viselünk szellemi épségükre...
 • lelki fejlődésüket figyelemmel kisérjük...
  lelki fejlődésüket figyelemmel kisérjük...
 • ...hogy emberként léphessenek az életbe.
  ...hogy emberként léphessenek az életbe.
 • Ezek vagyunk, ez a mi iskolánk!
  Ezek vagyunk, ez a mi iskolánk!

Tanévzáró Szentmisénket szokás szerint a Mindszenti templomban tartottuk meg. Szülők, óvodások, az óvoda dolgozói, „Istennek kis – és nagy gyermekei” közösen adtunk hálát Teremtőnknek mindazért a sok jóért, amelyben az esztendő során részesültünk. János atya szép gondolatai, kedves szavai és Szent Ferenc Kisnővéreinek zenés szolgálata megérintette valamennyi jelenlevő szívét; és maradandó emlékké vált számunkra. 

hétfő, 28 január 2019 14:20

Gyermeknap Lillafüreden

Írta:

Ebben az esztendőben Lillafüredre kirándultunk a gyereknap alkalmából. Ez a nap a móka, a vidámság, a felhőtlen játék napja minden óvodás számára. Alaposan kifáradva, élményekkel gazdagodva tértünk vissza az óvodába.

hétfő, 28 január 2019 14:17

Évzárók

Írta:

Mindhárom csoport óvodásai tanévzáró ünnepségre hívták az érdeklődő szülőket, rokonokat; ahol ízelítőt adtak mindabból, amivel az esztendő során foglakoztak.
Az Őzike csoportba járó 17 kisgyerek életében ez az ünnepség az óvodáskor befejezését is jelentette. A gyerekek, az "óvónénik" és a daduska néni egyaránt meghatódtak a búcsú perceiben.
A Napvirág csoportosok is búcsúzkodtak évzárójuk végén: egy pajtásuk elballagott; Ildikó néni pedig nyugdíjba vonult. A gyerekek kis verssel, tánccal és nagy szeretettel köszöntek el óvó nénijüktől.

hétfő, 28 január 2019 14:11

Pünkösd

Írta:

Idén a változékony idő miatt nem pünkösdölhettünk a szabadban. A kevesebb hely azonban nem szegte senki kedvét: a kis királylányt most is körbehordozták a nagyobb kislányok; a kisfiúk árkot ugrottak a pünkösdi király címért; a táncházban pedig mindenki alaposan kimulatta magát.

hétfő, 28 január 2019 13:08

A Madarak és Fák Napja

Írta:

A Madarak és Fák Napjának megünneplése minden évben nagy öröm az gyerekek számára.
Somoskői Péter bácsitól sok – sok érdekes dolgot megtanultunk a madarakról. Az udvaron kihelyezett madárháló fogott nekünk egy kismadarat, így Péter bácsi még a madárgyűrűzést is bemutatta nekünk. Az udvaron lehetett madárfészket készíteni; és különböző játékos feladatok is várták a gyerekeket.

hétfő, 28 január 2019 12:06

Látogatás a Szűzanya szobránál

Írta:

Május hónap a Szűzanya hónapja. Virágkoszorúval a kezünkben ellátogattunk a Mindszenti templom udvarán álló Mária szoborhoz. Közösen imádkoztunk, énekeltünk égi édesanyánknak.

hétfő, 28 január 2019 11:51

A Föld Napja

Írta:

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos magatartás megalapozására, ezért természetesen idén is megünnepeltük óvodánkban a Föld Napját. Nem maradhatott el a szokásos közös torna és a játékos vetélkedő sem. Most első alkalommal csatlakoztunk az Énekelj a Földért mozgalomhoz is.

hétfő, 28 január 2019 09:55

Vetélkedő a Gárdonyi Katolikus Óvodában

Írta:

A Teremtésvédelem éve alkalmából vettünk részt egy játékos vetélkedőn a Gárdonyi Katolikus Óvodában. Jó hangulatban, szép környezetben telt a délelőtt. Sokat tanultak, játszottak a gyerekek; és kedves kis jelképes ajándékokkal tértünk vissza az óvodába.

hétfő, 28 január 2019 10:00

Locsolkodás

Írta:

A locsolkodás szép hagyományát mi is ápoljuk az óvodában. Idén is gondoskodtak róla a kisfiúk, hogy el ne hervadjanak a kislányok. Csoki tojás volt az öntözőlegénykék jutalma versükért és a szagos vízért.

hétfő, 28 január 2019 09:56

Múzeumlátogatás

Írta:

A Napvirág csoportos óvodásokkal ellátogatunk a múzeumba, ahol fegyverbemutatón vettünk részt. Megismerkedhettünk az 1800-as években használatos tűz- és hidegfegyverekkel. A fiúk és a lányok egyaránt kíváncsiak voltak mindenre, nagyon figyeltek és élvezték, hogy kézbe vehettek mindent; felpróbálhatták a sisakot, a vértet, tisztíthatták a puskacsövet.

1. oldal / 4

Keresés

Névadónk


A képre kattintva többet megtudhat iskolánk névadójának életéről.

<< Június 2019 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

eKRÉTA belépés

 

e ellenorzo

HETI MENÜ

Jó étvágyat!

Elérhetőségeink

Címünk:

 

3530 Miskolc, Mádai Lajos utca 2.
(Google-térképen is megtekinthető)
OM azonosítónk: 201516
E-mail:
info[kukac]vorosmartykatolikus.hu
titkarsag[kukac]vorosmartykatolikus.hu
Telefon/fax:
(46) 506 518
(30) 613 72 17
Gazdaságvezető:
gazdasagi[kukac]vorosmartykatolikus.hu
(46) 504 881
Óvoda:
ovodavorosmarty[kukac]gmail.com
(30) 613 7219
Ebéd lemondása:
radiszilvia[kukac]vorosmartykatolikus.hu
(30) 613 72 05

Weboldalunkon sütiket használunk az optimális működés érdekében. Oldalaink böngészésekor hozzájárul a sütik használatához.
Ok
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech